YOUTUBE kanaal is LIVE !!

YouTube

WHOOOOOOPP!!!! Joepie ya YASSSSS! Oeh lieverds ik ben zo excited! Want mijn YOUTUBE kanaal is LIVE! Seriously, somebody pinch me! Ik doe de hele dag een happy dance ?.

YOUTUBE? Video is het leukste!

Twee jaar is Her Delight nu al online als blog en ondanks dat ik heel graag schrijf merkte ik ook dat ik iets miste. Een vlotte manier van communiceren. Ik vind kletsen in InstaStory’s bijvoorbeeld heel leuk en heb al 100keer gedacht: Who cares, de wereld kan heus nog een vlogger gebruiken! Ha! Beeld heeft een soort aantrekkingskracht op mij, het maakt dat ik creativiteit voel opborrelen. Daarnaast blijkt zo’n beetje uit elk onderzoek dat we het meest getriggerd worden door video (in verhouding tot alleen geschreven woord of audio), dus het is (waarschijnlijk) ook heel passend bij jou.

Behoefte aan een kanaal dat praat over christelijke spiritualiteit.

Daarnaast ontwikkelde ik in de afgelopen twee jaar steeds meer de visie voor Her Delight. Ik merk dat zoveel mensen vragen hebben rondom spiritualiteit en psychologie. Maar eigenlijk bijna alle kanalen die zich hierop richten zijn niet christelijk en maakt vaak dat je van binnen een soort alarm belletje voelt afgaan. Zo zo zo jammer, want er is juist (denk ik) heel veel wat geroofd wordt en het is hoog tijd dat Zijn spiritualiteit terug mag worden gehaald. Christen zijn is geen religie, maar een spirituele relatie met Jezus. Hoe ik dat vorm geef, welk onderzoek ik heb gedaan en welke antwoorden ik heb gevonden: dat vind je allemaal op mijn kanaal! Maar ook ga ik elke maand een meditatie voor je maken. Die je helpen om Jezus te ontmoeten in jouw moment van stille tijd. En tot slot deel ik mijn persoonlijke zoektocht in selfcare, dankbaarheid en het kleine geluk.

De allereerste VIDEO! Whaaaa!

Samen met Klei dat zijn wij heb ik het YOUTUBE kanaal opgezet! Matthias ken ik al sinds ik 2,5 ben, hoe leuk! En zo lang als ik mij kan herinneren maakt hij filmpjes. Dus toen ik wist dat YouTube mijn volgende stap was heb ik hem direct een berichtje gedaan. Video is namelijk echt een vak! Daar wilde ik niet aan voorbij gaan. Dus de introductie op het kanaal komt van zijn hand en Matthias heeft mij fantastisch geholpen met alle elementen maken die ik nodig heb om zelf video’s te blijven maken. Ga er lekker voor zitten en neem HIER een kijkje op mijn kanaal! Je vindt daar nu dus de introductie video én een Ochtend meditatie!

 

Ik bid vooral dat je heeeeeel veel zegen voor je persoonlijk leven gaat halen uit deze video’s. Dat ze je zullen helpen om je te ontwikkelen, groeien en dichterbij Jezus te leven.

Dikke Liefs, Zoë

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *