Weekend weg? Vind hier je rust!

weekend

Regelmatig denk ik er aan en zeg ik het zelfs tegen Menno (de hubster ?). Een weekend weg gaan is zo fijn! Maar hoe vaak doen we dit nu eigenlijk en hoe vaak neem je echt het hele weekendje voor jezelf de tijd? De laatste tijd schrijf ik veel over het vinden van je rust en vandaag heb ik een mega dikke tip hoe je hier ook echt actie op kunt ondernemen!

Ga echt een weekend weg

Het probleem is vaak dat we veel ideeën hebben, maar deze toch maar uitstellen. Ideeën vragen om actie! Dus niet te veel nadenken, maar ook gewoon beginnen en stappen durven zetten. Wil jij meer aan jezelf werken? Top! Ga iets doen!

Misschien werkt het voor jou om een coach of therapeut te vinden, soms heb je gewoon een groepje biddende en aanmoedigende vriendinnen nodig. Soms is het vooral fijn om eens een paar dagen lang erin te mogen duiken. Wat zit je dwars of waar wil je naar toe groeien? Een weekend apart zetten voor je eigen groei is af en toe best een slim idee. Thuis zijn er zoveel afleidingen (snotneuzen, wasgoed, hondje uitlaten, boodschappen doen.. zucht!). Dus ga het ook echt doen!

Leuker dan alleen in een hutje op de hei

Nu kun je natuurlijk via airbnb een hutje op de hei boeken, op vrijdag je man en kids een kus geven en in de auto stappen. Misschien wel heerlijk om 2 dagen lang alleen te zijn en te schrijven, wandelen en na te denken. Je zal sowieso weer met nieuwe energie en inzichten thuiskomen. Heb je er wel eens aan gedacht om een weekend te boeken dat voor je georganiseerd wordt? Wat mij betreft de perfecte hulpbron in het lief zijn voor jezelf én werken aan je eigen groei. Danitsja en Chantal organiseren zo’n weekend!

Inspiratie, coaching, massage.

Warmte, rust, bewustwording.

Laat je een weekend verwennen en in de watten leggen.

Niets hoeft….alles mag…

Je hoeft alleen maar aan jezelf te denken.

Geef je op!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Ben jij toe aan een jezelf afzonderen, rust & natuur? Kun je best eens een sessie met een coach gebruiken om weer nieuwe stappen te zetten? Maar het aller  belangrijkste heb je zin om een weekend vertroeteld te worden en je eigen plan te mogen trekken? Geef je dan op!

Alle informatie voor het weekend vind je hier! En ik kan je vertellen dat je nergens zóveel inhoud gaat vinden voor zó’n klein bedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *