Is mindfulness Christelijk???

mindfulness

Wauw wauw wauw! Lieve schatten de reactie op de lancering van mijn YouTube kanaal vorige week zijn echt overweldigend en hartverwarmend ? Dikke liefde voor jullie!! (!) Maarrrr een vraag die ik heel veel krijg (logisch!) is of mindfulness en meditatie nu eigenlijk wel christelijk zijn?

Christelijke mindfulness. Yay or Nay?

Aangezien ik een YouTube kanaal heb rondom christelijke mindfulness, meditatie en selfcare kun je denk ik wel mijn antwoord gokken haha. Maar hoe zie ik dat dan precies? Wat definieer ik als mindfulness? Hoe denk ik dat God aankijkt tegen deze onderwerpen en hoe vorm ik in dit soort zaken mijn mening?

Ik kreeg van iemand vorige week een mail dat ze het heel spannend vond om mijn ochtend meditatie uit te proberen, omdat zij altijd gehoord heeft dat meditatie (schreef ze zelf) van ‘de Boze’ is. Komt daar ineens Zoë aan roepend dat zij een christelijk account heeft rondom dit onderwerp. Ik ben zo ontzettend blij dat zij mij het voordeel van de twijfel heeft gegeven en toch is gaan kijken!

Go judge for yourself

Tja, hoe kan ik je beter mijn point of view uitleggen dan door een video? Dus die heb ik gemaakt! Ga lekker kijken en ontdek wat ik versta onder mindfulness en meditatie. Of ik denk dat het van God is (ja en nee ?) en welke plek het in je leven kan hebben.

Ik ben heel benieuwd hoe jij erover denkt! Stuur me een mailtje of DM op Instagram. Als je een meditatie hebt uitgeprobeerd wil ik vooral dit zeggen: dankjewel voor je vertrouwen! Vergeet niet op je te abonneren op mijn kanaal en blijf van alle nieuwe video’s op de hoogte. X

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *