Wallpaper // Zo kom je de feestdagen door…

wallpaper

Vandaag een cadeautje op de blog! Het is tenslotte bijna kerst, mijn liefdestaal is cadeautjes én het is iets waar ik zelf behoefte aan heb. Ik merk namelijk dat ik met de feestdagen ook altijd een beetje moe wordt van de gekte, de druk voor mooi gedekte tafels, perfecte toetjes, knappe hoofden boven die foute kersttruien en heel veel gezellige plaatjes op instagram… Can I get an AMEN?!

Waar gaat het nu écht om…?

Elk jaar heb je weer die straat interviews waar kerst voor mensen om draait. Het draait bijna altijd om liefde, verbondenheid, samen zijn, tradities en soms ook heus nog wel om kindje Jezus in de kerststal. Toch ‘zeuren’ we elk jaar weer dat we moeite hebben met de gekte van kerst, de massa consumptie, familie gedoetjes en ga zo nog maar even door. Blijkbaar laten we onszelf dus erg snel afleiden van die waarden die we zo mooi kunnen opnoemen als er een camera op ons gericht is.

Toch zijn het hoge doelen en niet zo eenvoudig om naar te leven. Want ook met kerst hebben we ‘last’ van ons gewone leven. Dat gaat namelijk gewoon door.. Maar wat als we nu eens deze feestdagen de tijd nemen om een verandering in werking te zetten? Nieuwe tradities te starten en bewuster te kiezen voor rust en liefde? Hier heb ik een wallpaper voor gemaakt! Die je op je telefoon of tablet kunt zetten of dus telkens jou er aan herinnert wat je doel is deze (feest)dagen.

Simple // Wonder // Holy

Voor mij zijn dit de 3 kernwoorden van de feestdagen dit jaar! Ik wil kiezen voor eenvoud, boven heel veel poespas en stress. Mij verwonderen over de kleine dingen en mindful zijn van de cadeaus die ik nu al elke dag ontvang. Vooral mij beseffen hoe een heilige God de keuze kon maken om zo kwetsbaar als een baby te worden. Zeker nu ik zelf hoogzwanger ben en binnenkort weer zo’n hulpeloos klein wezentje in m’n armen mag houden komt daarin een nieuw besef. Hoe crazy het is en moet zijn geweest. Jezus als baby, afhankelijk van anderen…

SIMPLE over stress

WONDER over worry

HOLY over hype

Stop met stressen deze feestdagen of je wel genoeg doet, hebt en bent. Jezus kwam juist om ons daarvan te bevrijden. Ga je verwonderen over het kind in de kerststal en laat je zorgen daar bij Hem achter. Besef je hoe heilig Hij is, zelfs als baby. Dat de hypes van dit jaar weer overwaaien en je volgend jaar je nog amper kan voorstellen dat je je hier nou zo drukt over hebt gemaakt.

Wallpapers are the best!

Ik ben heel dol op het maken van wallpapers. Ik klik zo vaak op een dag die telefoon aan dat het voor mij de perfecte manier is om mezelf een positieve prikkel of reminder te geven. Dus bij deze ook de wallpaper voor de feestdagen.

SIMPLE. WONDER. HOLY
Download hier

Wil jij vaker zulke fijne wallpapers ontvangen? Meld je dan aan voor de Letter of Delight! Elke eerste van de maand verstuur ik een goodiebag nieuwsbrief waarin je altijd 2 wallpapers ontvangt, maar ook een fijne boekentip een update over de blog en nog veel meer extra’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *