VLOG + Podcast ‘Called for Greatness’

Slaat bij jou de verveling al toe deze dagen of heb je juist het gevoel dat je geen adem pauze krijgt? Deze bizarre lockdown in het corona virus maakt dat we allemaal opnieuw opzoek zijn naar onze draai. Ik hoop natuurlijk met mijn dagelijkse LIVE christelijke meditatie om Instagram jou een rust punt te kunnen geven. Maar daarnaast heb ik vandaag nog hele leuke content voor je klaar staan. Een vlog én een podcast aflevering die ik mocht opnemen met Elsa van Called for Greatness Podcast.

Deel je leven: vlog!

Ruim 1,5 maand terug maakte ik de beelden voor de vlog die nu online staat. Ik heb ontzettend getwijfeld of ik de video met jullie zou delen. Is het niet ongevoelig in deze tijd? Het besef bij mezelf hoeveel vrijheid en lucht ik toen ‘zomaar’ had zonder het te weten. Het gewone leven… Toch deel ik vandaag deze video met je omdat het hopelijk voor wat afleiding of vermaak zorgt als je thuis geïsoleerd zit én omdat een vlog maken veel tijd kost vind ik het zonde als de video uiteindelijk niet gebruik wordt.

Ik vertel in de vlog waar ik voor Her Delight mee bezig ben, je krijgt een inkijkje in ons gezin én ik word geïnterviewd door Elsa Schaddelee voor haar podcast.

Podcast gast // Called for Greatness

Zoals je in de vlog kunt zien ben ik te gast in de podcast van Elsa. Elsa is de afgelopen jaren een fijne vriendin van mij geworden, die ik oorspronkelijk ken doordat we allebei hebben gewerkt in de trouwbranche. Maar juist doordat we allebei afgelopen jaren bezig zijn met uitstappen in ons geloof, gaan spreken en anderen inspireren in wat God ons leert voelen we ons heel verbonden.

In haar aflevering kreeg ik de ruimte om meer te vertellen over het waarom achter Her Delight. Wat rustiger uit te kunnen leggen hoe ik kom tot wat ik maak en wat mijn visie is op spiritueel christen zijn. Ik zou het echt super vinden als je de aflevering wilt beluisteren!

Ga naar iTunes of Spotify of check Elsa haar Instagram & website! ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *