VERTRAAGDAG // kom & verbind

vertraagdag

Al ruim een jaar loop ik te dromen op dit idee! Een vertraagdag speciaal voor jou gemaakt om een dag lang je tempo te verlagen, God te ontmoeten en op te laden met wat Hij in jouw leven legt. Verlang jij naar een dag waarin je even unplugged bent van je dagelijks leven? Een kleine escape om op adem te komen en weer in contact te komen met God en jezelf? Zoek jij naar een moment om je Geest, Ziel en Lichaam weer op 1 lijn te krijgen? Dan is deze dag speciaal voor jou ontwikkeld ?.

Wat is een vertraagdag?

De vertraagdag… het is een dag waarop alles traag mag! Regelmatig betrappen we onszelf erop dat we geen grip meer hebben op onze Geest, Ziel en Lichaam. Dat de balans kwijt is en je vooral verlangt naar een adem pauze om weer grip te krijgen op jouw binnen- en buitenwereld. Precies dat is deze dag! Je mag even uitchecken van je dagelijks leven en inchecken in de rust en vrede van God. Een dag waarin je lekker gepamperd wordt met goed plantaardig eten en er alle ruimte is voor meditatie, Bijbel lezen en onderwijs! Maar ook gaan we buiten ademhalen, bewust ons lichaam voelen en is er ruimte om jouw emoties een plek te geven.

In welk seizoen is jouw leven?

Ik heb er al vaker over geschreven hier op de blog, maar ik ben oneindig geïnspireerd door Gods natuur en de seizoenen die Hij ons geeft. Jezus leert ons steeds weer opnieuw dat er voor alles een seizoen is, dat Hij die verschillende fases bewust voor ons heeft gemaakt. Iedere tijd komt met haar eigen levenslessen! Maar die les omarmen is vaak nog zo makkelijk niet… Op de vertraagdag mag dit juist wel! Je krijgt de tijd en ruimte om eens bewust te kijken naar in welk seizoen jouw leven nu zit en we gaan werken aan hoe we ons leven kunnen aanpassen aan het daadwerkelijke seizoen als we naar buiten kijken. Mee lopen in Gods ritme voor ons leven.

4 seizoenen // 4x vertraagdag

Deze vertraagdag is daarom een onderdeel van een cyclus van vier dagen! Je kunt een dag gewoon los volgen of je kunt bij allemaal aanwezig zijn en zo het hele proces meedoen! Wanneer zijn ze gepland:

Zaterdag 7 maart // LENTE
// DE VERTRAAGDAG VAN 7 MAART IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!! STUUR EEN MAIL NAAR HELLO@HERDELIGHT.NL ALS JE OP DE WACHTLIJST WILT WORDEN GEZET! //

Zaterdag 13 juni // ZOMER

Zaterdag 3 oktober // HERFST

Zaterdag 9 januari 2021 // WINTER

De vertraagdag duurt van 10:00-16:30 uur en zal volledig verzorgd zijn qua materialen en workshops. Er is speciaal voor deze dag catering georganiseerd door een natuurvoedingsdeskundige die ons heerlijk plantaardig eten voorschotelt. Maar dat niet alleen zij zal ons ook tijdens de eetmomenten helpen met de verbinding tussen eten en ons lichaam en wat meer vertellen over het eten met de seizoenen. Heb je allergieën of dieetwensen dan kan hier dus ook goed rekening mee worden gehouden.

Opgave!

Voel jij nu van binnen:

JA! Dit is precies waar ik naar verlang!

KLIK DAN HIER*

* De link hierboven brengt je naar de pagina met alle specifieke informatie voor de eerste vertraagdag op 7 maart + het opgave formulier!

// DE VERTRAAGDAG VAN 7 MAART IS VOLLEDIG UITVERKOCHT!! STUUR EEN MAIL NAAR HELLO@HERDELIGHT.NL ALS JE OP DE WACHTLIJST WILT WORDEN GEZET! //

-X- Zoë

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *