VERLOF // aankomende maanden offline

verlof

Lieve Jij! Vandaag een blog om mijn verlof in te luiden… Na maanden van een mensje in mij bouwen is het tijd voor de laatste lootjes en natuurlijk ‘ff’ die bevalling ahum. ? Ik deel vandaag wat ik hoop voor deze periode en wanneer je weer een berichtje van mij kunt verwachten! Cause I promise you this: I’ll be back!

Verlof = offline toch?

Afgelopen weken merkte ik het al… De behoefte om offline te gaan, om niet meer instagram posts te bedenken en foto’s te maken en bewerken. Ik heb zin om lekker een periode offline te zijn en dat is dan ook precies wat ik ga doen! Tenminste…. misschien is het hormonale rebelsheid, maar ik heb geen zin in een ‘verplichte’ periode geen blog / social media. Ik wil vooral de vrijheid voelen om lekker te doen waar ik zelf zin in heb! Dus als ik uren op instagram wil scrollen, dan mag dat! Als ik nog 5 nieuwe blogposts schrijf omdat ik van verveling alle kanten op borrel, dan mag dat! Als ik aankomende 12 weken niks van mezelf laat horen, dan mag dat!

Het gaat er vooral om dat ik lekker het leven bij de dag wil leven. Ik mezelf volledige toestemming geef om dit vorm te geven zoals ik er dan zin in heb. Hoogstwaarschijnlijk deel ik een blog als de kleine man geboren is, maar beloven wil ik het niet. Als ik iets leerde van onze dochter is het dat je geen idee hebt hoe je leven er met een pasgeboren baby uitziet en dat dat misschien juist wel de waardevolste les is. Om de momenten te nemen zoals ze komen, jezelf geen verwachtingen op te leggen en de struggles volledig te omarmen. Niet bang zijn dat je ‘niet genoeg’ hebt.. Niet genoeg slaap, niet genoeg rust, niet genoeg douchebeurten, niet genoeg gezond eten etc. Alles is precies zoals het moet zijn, inclusief lege koelkast, vieze oksels en dikke vette wallen. I’m embracing the beautiful mess! ?

Gun jezelf die ruimte

Laat dat nu ook precies zijn wat ik hoop vast te houden in en vooral ná deze periode. Wat ik jou ook zo toe wens! Dat we onszelf die ruimte geven om helemaal te mogen zijn, volledig en imperfect zoals jij bent. Om de dagen en weken te omarmen en te vertrouwen dat je precies daar bent waar je moet zijn. Je mag offline als je daar behoefte aan hebt, je mag het een rommeltje laten worden en je mag ook keihard werken en alles op alles zetten. Het mag allemaal, gun jezelf de ruimte die je nodig hebt om te dealen met wat er nu in je leven speelt.

In mijn zwangerschap merk ik dat ik het makkelijker vind om mijn grenzen te bewaken, nee te zeggen en ruimte voor mezelf te pakken. Ik ben immers een mens aan het kweken, goh daar heeft iedereen begrip voor. Maar waarom moet je daarvoor zwanger zijn? Is zwanger zijn een geldig ‘excuus’ om voor onszelf te zorgen? Ik hoop en bid dat je in dit nieuwe jaar jezelf reden genoeg zult vinden. Dat we onszelf de ruimte kunnen geven om ons hart te verzorgen, om je grenzen aan te geven en lekker nee te zeggen. Omdat JIJ reden genoeg bent en mag ZIJN wie je bent. Luister naar jezelf and be kind to your heart.

Back in business

Ok voordat ik nu klink als iemand die geen zin heeft in werken, ik borrel stiekem alweer van de plannetjes voor na mijn zwangerschapsverlof. Zoals het er nu naar uit ziet kan Menno 1 dag per week vaderschapsverlof krijgen in het eerste jaar van de kleine beebs. Wat super nice is en een luxe die ik bij Ivy niet had! Dus heel veel zin om dan weer al die foto’s en verhalen voor jullie te maken. Om de podcast afleveringen voor Zij Lacht op te nemen en meer te gaan spreken.

Jup! Dat is mijn doel voor 2019 absoluut, om meer opdrachten als spreker en/of dagvoorzitter te gaan draaien. Maarrr meer daarover later! Wanneer? Ergens in mei gok ik wel weer uit m’n baby bubbel te kruipen en jullie weer te verblijden met mijn ‘verplichte’ aanwezigheid hihi ?. Ook is het plan om de website eens een flinke fresh-up te geven én om eindelijk dat e-book te gaan maken rondom christelijke mindfulness, inclusief geleide meditaties door mij ingesproken die je gewoon thuis kunt doen! Dus hé ik hoop dat je na mijn verlof er ook weer bij bent om dat mee te maken en gebruik van te maken.

Voor nu wil ik jou vooral bedanken voor het lezen van mijn blogs, het meewandelen in mijn journey en het samen zoeken naar delight in onze levens! X

Wil jij tijdens/na mijn verlof op de hoogte zijn? Zorg dan dat je je hebt aangemeld voor de ‘Letter of Delight’. Dit is de maandelijkse goodiebag nieuwsbrief, maar ook mijn innercircle! Dus aan hen mail ik als eerste de nieuwste updates én krijg je dus vanaf mei weer elke eerste van de maand een mail bomvol tips en tools voor meer delight in jouw leven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *