Van binnenuit leven, verbinden met God en jezelf, vertragen, christelijk en holistisch… Jaren lang verlangde ik naar een plek waar dit allemaal samen kwam. Ik volgde mindfulness en meditatie cursussen, ging naar yoga lessen, maar miste altijd één ding: de noodzaak van het kruis! 

Studio Delight

Uiteindelijk kwam daar door alle ervaring en kennis Zijn roeping en mijn vrijmoedigheid om deze plek op te richten: Studio Delight.

“ Delight yourself in the LORD and He will give you the desires of your heart.” Psalm 37:4

Is de bron voor de naam en de visie. Want alles vindt haar oorsprong in Hem. Zonder Jezus geen verbinding met God en verbinding binnen die diepere laag in onszelf.

Voor wie is de Studio?

Studio Delight is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om thuis met geloof bezig te zijn en om bewust te zorgen voor geest, ziel en lichaam. Die verlangen naar een verfrissende vorm om te investeren in hun relatie met God en zichzelf. Die erkennen dat dit van je vraagt dat je het prioriteit geeft en investeert om deze verbindingen te onderhouden.

Het is bij Studio Delight niet belangrijk wat je leeftijd, geslacht, achtergrond of geaardheid is. Precies zoals we geloven dat Jezus ons met liefdevolle aandacht tegemoet treedt en zonder oordeel. We willen een veilige ruimte creëren waarin jij zelf mag onderzoeken wie je bent en welke waarheid God over jouw leven uitspreekt.

Word lid en doe wekelijks mee!

In Studio Delight kun je wekelijks met je abonnement lessen volgen in meditatie en yoga. Er verschijnen een aantal keer per jaar verdiepende cursussen en ik organiseer vanuit de studio offline retraites.

Zoek jij naar een vorm om je christelijke levensovertuiging te combineren met zorg voor je geest, ziel en lichaam? Verlang jij naar wekelijks bewust gaan zitten aan de voeten van Jezus?