Podcast // Sarah Ben Hamida

Podcast Zij Lacht

Met een mega dikke toeter deed ik op oudjaarsdag een interview voor de Zij Lacht Podcast met Sarah Ben Hamida. Bij deze prachtige vrouw voelde ik mij instant op mijn gemak en mee verbonden alsof we al jaren vriendinnen waren. Onze gedeelde passie voor onze binnenwereld leverde een mooi gesprek op over over hoe we nu echt goed voor ons hart kunnen zorgen en hoe je God daarin betrekt.

Wie is Sarah?

Sarah Ben Hamida, een heerlijk energieke vrouw met een enorme passie voor de processen van ons hart. Ze is getrouwd met Robin en samen woonden zij tot verkort in California . Hello Sunshine!

Sarah werkte voor hun reis naar Amerika als fulltime aanbiddingsleidster en was betrokken bij diverse christelijke evenementen. Uiteindelijk bracht zij in 2016 haar eigen EP uit genaamd AWAKE. Vlak daarna riep God hen om te verhuizen naar de USA en bij Bethel Church de bijbelschool te gaan volgen. Zij hebben daar de afgelopen 3 jaar gewoond en bracht deze reis ze weer zoveel inzichten en nieuwe projecten. Waaronder de sieraden lijn genaamd AWAKE MOVEMENT, waar je een ketting kunt bestellen met daarop een gedrukt woord zoals FIERCE, HOPE, DREAM, WILD of BELONG.

Waar hebben we het over in deze aflevering?

In deze aflevering praat ik met Sarah over de processen van groei en dan met name hoe we daarin voor ons hart kunnen zorgen. Welke aandacht geven we ons hart eigenlijk en welke woorden spreken we tegen onszelf uit? Lief zijn voor onszelf en zorgen voor dat hart klinkt vaak makkelijker dan gedacht. Angst, afwijzing en schaamte nemen zo snel de ruimte in. Jezus wil ons ontmoeten in liefde, hoop en vrijheid! In deze aflevering zitten echt prachtige tips en inzichten om jou daar verder mee te helpen en in Zijn Licht te staan.

Onze angst heeft een ontmoeting nodig met Jezus, anders zijn we vooral onszelf aan het overtuigen ipv dat God onze angst wegneemt. Liefde is niet alleen een bijbeltekst of een proclamatie. Liefde is een persoon.

Daarnaast vertelt Sarah hoe zij samen met haar man ervoor koos om naar Amerika te gaan en erop te leren vertrouwen dat God voorziet, altijd. De wonderen die zij hierin hebben meegemaakt zijn pure inspiratie als je het mij vraagt.

Go check this girl out!

Je kunt Sarah en haar prachtige sieraden lijn vinden op hun Instagram, hier vind je ook de link naar de webshop voor jouw eigen ketting.

Wil jij ook vriendinnen worden met je eigen hart? Luister dan de hele aflevering met Sarah hier terug op iTunes en Spotify!  ♥

Deze podcast aflevering is gemaakt in opdracht van Zij Lacht, het platform voor jonge christelijke vrouwen.
Op de website van Zij Lacht vind je elke dag ook een bijbelse overdenking!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *