Podcast // De Ware Worden

Podcast de Ware Worden

Alweer een aantal maanden geleden interviewde ik Margo den Ouden voor de podcast van Zij Lacht! De aflevering is online gekomen tijdens mijn zwangerschapsverlof, maar ik wil hem hier ook graag nog even met je delen. ‘Cause Girl deze aflevering zit boordevol wijsheid uit Margo haar eigen ervaringen en groei. Deze chick leert je allen over de Ware Worden, voor jezelf én daarna voor de ander!

Wie is Margo?

Margo ontmoette ik een paar jaar terug doordat wij in dezelfde kerk kwamen, maar we leerde elkaar pas echt kennen toen we door een gemeenschappelijke vriendin in een bookclub terecht kwamen. Onze liefde voor Oprah en Brené Brown heeft ons voor eeuwig verbonden ?.  Wat ik in haar bewonder als vriendin is de intens liefdevolle manier waarop ze haar leven vorm geeft. Ze richtte de stichting 46 Dresses op, waar ik al eens eerder een blogpost over schreef en werkt daarnaast freelance als communicatie genius en klust nog wel eens bij als model. Kortom deze chick is a flipping catch!

In de aflevering hoor je in al haar antwoorden liefde voor mensen door klinken. Ontmoetingen echt maken, geen schone schijn en alles draait om omkijken naar elkaar.

Wat kun je verwachten van de podcast aflevering?

In de aflevering vertelt Margo je over het werk dat zij doet met 46 Dresses, hoe zij andere vrouwen empowert die in moderne armoede leven. Ze vertelt het bizarre verhaal hoe Margo verkering kreeg met Martijn en uiteindelijk zelfs trouwde in Las Vegas! HA! Maarrr het liefdesleven van Margo was lange tijd verre van een mooi christelijk plaatje. Zij kende de eerste ruim twintig jaar van haar leven God niet en richtte haar (liefdes)relaties zo goed (en vooral) zo kwaad als het kon in. Liefde en seks is makkelijk verward en Margo belandde uiteindelijk in een vernederende relatie met een intens jaloerse man. Ze eindigde verslagen op een hotel kamer met een gebroken hart…

Jezus houdt van mij, ik ben om van te houden.

Margo vertelt in ons gesprek over hoe zij tot geloof kwam en hoe dit haar hele wereld op z’n kop heeft gezet. Voortvloeiend uit de helende liefde van God in haar persoonlijk leven en haar visie en passie voor mensen en relaties besloot ze samen met een vriendin (Rinke Verkerk) een boek te schrijven. Het boek heet ‘De Ware Worden’ en vertelt hun persoonlijke zoektocht in de liefde en vooral de krachtige waarheid van Gods liefde. Hoe wij deze in onze persoonlijke relaties kunnen toepassen. Het boek beslaat werkelijk alle aspecten die de relatie met jezelf en een liefdesrelatie met zich mee brengt, single zijn, normen en waarden, trouwen, seks, financiën en kinderen.

 

De hele aflevering met Margo kun je hier terug luisteren op iTunes en Spotify! En ben je nieuwsgierig geworden naar het boek bestel hem dan zeker even hier via bol.com ! ♥ 

Deze podcast aflevering is gemaakt in opdracht van Zij Lacht, het platform voor jonge christelijke vrouwen.
Op de website van Zij Lacht vind je elke dag ook een bijbelse overdenking!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *