Ik ben Zoë, een creatieve alles willer. Met een hart vol van de liefde van Jezus en handen die altijd jeuken om hier iets mee te doen.

Via dit platform deel ik mijn persoonlijke journey en zoektocht om mijn delight te vinden. Daarom heet het dus ‘Her’ Delight. Het begon ooit als een blog gericht op vrouwen, maar inmiddels zijn we dat stadium allang gepasseerd. Ik richt mij erop om jou te helpen je leven te vertragen, aandachtiger te maken en dichterbij jezelf te komen. Omdat ik geloof dat je van daaruit God kunt ontmoeten. 

Omdat ik nog heeeeeeel veel over mezelf kan vertellen gaan we in een razend tempo door een speed date met mij! Ready?

  • 32 jaar, getrouwd met Menno en moeder van de leukste rakkers Ivy + Zeph
  • liefde voor handmade en duurzaam
  • zingen, lezen, grappen maken, tekenen met waterverf & inkt, naaimachine, Netflix, eten en declutteren!
  • afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb ontzettend het belang ontdekt van holistisch naar onszelf kijken. We zijn geest, ziel en lichaam!
  • ik kan niet anders dan in echtheid leven. ik heb een lange weg met God af mogen leggen met o.a. genezing van een eetstoornis, depressie en een burn-out. Juist daardoor heen ontstond de schoonheid van mijn leven nu.
  • mijn verlangen is dat je op zoek gaat naar wat spiritueel christen zijn voor jou betekent. Er is geen ultieme manier van leven die bij ons allemaal past, geen perfecte balans. Dus ontwikkel een visie op verbinden met God en jezelf en van daaruit kun je jouw leven praktisch vorm geven.

Je kunt mijn journey volgen hier op de site, aansluiten bij Studio Delight of connecten via mijn nieuwsbrief, mail of  YouTube! X

over Zoë

CREDITS // voor de website is alle eer en lof aan de liefde van mijn leven Menno! de fotoshoot voor Her Delight & Studio Delight is maakt door de getalenteerde Lauri van Agapé Stories. Locatie is Fabriek Zuidermeer.