Nieuwsbrief! Hierom wil je hem niet missen ♥

nieuwsbrief aanmelden

Elke eerste van de maand verstuur ik mijn Letter of Delight! ✨Y A Y !
Nu houd ik niet zo van het woord ‘nieuwsbrief’, omdat ze de indruk geven saai te zijn en je (meestal) niets nieuws vertellen alleen verkopen. Daarom even een uitleg wat je bij Her Delight voor maandelijkse mail krijgt!

Nieuwsbrief vol DELIGHT

Deze blog heet natuurlijk met een reden ‘Her Delight’! Het is allemaal gestart en bedoeld om jou als vrouw te helpen om de ‘delight’ in je leven te vergroten! Psalm 37 verse 4 is de inspiratie voor de naam geweest, want daar staat:

Delight yourself in the LORD and He will give you the desires of your heart!

Ik geloof dat God de basis en de bron is van waaruit we mogen leven en dat het Zijn plan is om elke dag een stukje dichterbij Hem én daarmee jezelf te komen. Hij wil je elke dag weer leren over Zijn liefde voor jou en de wereld om je heen. Zodat jij het licht weer kan doorgeven. Daarom het idee van een maandelijkse nieuwsbrief als aanvulling op de blog speciaal voor jou!

Zit er ook iets nieuws aan die Letter of Delight?

Ok ok, ik geef het toe… Vaak is er weinig ‘nieuws’ aan een nieuwsbrief en wordt er vooral reclame gemaakt voor wat er al die afgelopen maand op een blog te zien was. En juist daarom wil ik de nieuwsbrief gebruiken om jou iets extra te geven! Tuurlijk wordt er ook een artikel van de afgelopen maand aangestipt, maar het is vooral bedoeld voor nieuwe content je die (nog) niet op de blog kan vinden. Je bent dus als eerste op de hoogte, er zijn een aantal vast onderdelen en sowieso vind je in elke Letter of Delight een leuke freebie die je die maand in je dagelijks leven helpt en herinnert aan Zijn licht.

Verder heb ik het al eerder genoemd, maar ik heb veel ideeën om tools te ontwikkelen voor christelijke mindfulness. Zo wil ik graag meditaties gaan inspreken en die gaan een try-out krijgen via de nieuwsbrief. Dus wil jij deze meditatie als eerste gaan proberen, subscribe! Maar denk ook aan wallpapers voor je mobiel, een bijbel leesrooster die je ook echt kunt volhouden en nog veel meer!

Be a part of this crew!

Er is dus al een groep mooie vrouwen (and a few guys!) die hem elke maand ontvangen. Zij hebben afgelopen jaar elke maand Letter of Deilght ontvangen met elke maand:

  • What up the blog // update over mij en de blog
  • Bookclub // elke maand een nieuw boek
  • dikke TIP // elke maand een andere tip van bv social media, youtube, hotspot, evenement etc.
  • Freebie // sowieso is er elke maand ook een GRATIS tool. Speciaal gemaakt voor de Letter of Delight. Afgelopen jaar ontving je wallpapers voor je telefoon of tablet met met Zijn waarheid, Bijbel leesrooster, als eerste de challenges etc. Aankomende tijd gaat er veel veranderen bij Her Delight en de tools die ik maak/aanbied. Wil jij die als eerste kosteloos uittesten? Meld je dan aan!

Natuurlijk hoop ik dat je inmiddels mega enthousiast bent en je subcribed! Maar ik hoop ook dat je dit leest en denkt: “Wat cool, daar heb ik ook ideeën of tips voor! Dus stuur mij vooral een mailtjes of privé bericht via social media. Ik zou het heel leuk vinden om je verhaal te horen of met je samen te werken!

XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *