Mag ik jou een kaartje sturen?

kaartje

Soms komt iets op je pad en denk je gewoon: Ja! Ik wil helpen 🙂 Dit had ik precies toen ik Iris Riemersma voorbij zag komen op Instagram. Zij vertrekt binnenkort naar Nieuw Zeeland voor Youth With A Mission (YWAM). Hoe cool is dat! Alleen zijn dit natuurlijk wel van die acties waar je geld, doekoe, pegels voor nodig hebt. In deze blog wil ik je graag iets meer vertellen over haar missie, hoe ze geld inzamelt en hoe wij haar vanuit Her Delight kunnen helpen. Ja, jij ook!

Wie is Iris en wat gaat ze doen?

Iris is een 20-jarig blije chick met veel passies. Haar grootste is Jezus, liefde voor avontuur en een vurig verlangen om de levens van mensen te zien transformeren naar zonen en dochters van de Koning. Dit is haar drijfveer om naar Nieuw-Zeeland te verhuizen om daar met YWAM (Youth With a Mission) Marine Reach te werken als staff.

YWAM is een zendingsorganisatie die jongeren traint om de wereld in te gaan en discipelen te maken, waar dan ook! Deze YWAM basis ligt op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland en heeft daarnaast ook een Community Centre op Vanuatu (een eilandengroep in de Pacific), waar onder andere medische zorg aangeboden wordt aan de inwoners. In Nieuw-Zeeland worden trainingen van 3 maanden gegeven om vervolgens studenten in teams naar verschillende landen te sturen om daar zendingswerk te doen. En Iris mag met jongeren in training mee gaan lopen in hun wandel om God beter te leren kennen en Hem bekend te maken.

Daarnaast heeft zij ook een passie voor kunst, dus besloot Iris om dit samen te bundelen om zo fondsen te werven voor haar werk met YWAM. Zo heeft ze een prachtige reeks kaarten ontworpen. Waardoor je letterlijk haar financieel support én de wereld om jou heen ook weer een stukje mooier maakt als je ze opstuurt. De gehele opbrengst van de kaarten is bedoeld om haar werk met YWAM Marine Reach te bekostigen!

Hoe kun jij Iris helpen?

Tof he! Ik vind het zo inspirerend als iemand bereid is alles hier in Nederland achter zich te laten en zich zo, volledig op Jezus vertrouwend, aan de andere kant van de wereld zet. Ik ben eerlijk gezegd zelf nogal een huismus (met af en toe een leuk feestje!) en een wereldreiziger ben ik dan ook nooit geweest. Misschien heb jij dat ook wel en voelt het zo ontzettend groots en ver van je bed als iemand anders dan zo’n stap zet.

Dan vind ik het dus juist heel leuk dat ik tóch iets kan doen. Want er zijn tenslotte hier in Nederland ook dochters van onze Koning nodig om Zijn liefde uit te delen. Sowieso kun jij vanuit je knusse thuis Iris dus financieel ondersteunen! Bij een donatie vanaf €7,50 krijg je een set van 5 kaarten en er zijn 2 verschillende sets beschikbaar. Doneren kan via deze LINK of ga naar haar Instagram account @be.art.e en stuur Iris een berichtje.

Swipe boven aan dit artikel door de foto’s om alle kaartjes + mijn 3 favorieten te zien ?!

Pay it forward!

Dan heb ik iets heel leuks! Ik vroeg jullie laatst op Instagram in de Story of jullie nog een beetje van handgeschreven kaartjes houden en de reacties waren massaal! Ruim 100 mensen vinkte aan dat ze hier in onze digitale tijd mega blij van worden. Whooooop! Ik ook!

Daarom heb ik van Iris alle 10 de ansichtkaarten gekregen! En die wil ik schrijven aan iemand die een extra knipoog van Jezus kan gebruiken! Ga snel naar mijn Instagram account en zoek de post erover op. Reageer eronder door 1 iemand te taggen die het goed kan gebruiken om wat liefde in haar brievenbus te ontvangen. Het hoeven heus niet alleen drama verhalen te zijn hoor! Misschien gewoon iemand waar je veel van houdt of die jou heeft gesteund of iemand die spannende stappen in haar leven aan het maken is. Kortom we kunnen allemaal af en toe een beetje liefde in onze brievenbus gebruiken. Wie wordt het als het aan jou ligt? Je wint dus een kaartje voor iemand anders. Lekker verwarrend he 😉

Reageren kan t/m donderdag 22 augustus, want vrijdag 23 augustus kies ik 10 mensen aan wie ik de kaarten schrijven* 🙂 Doneren kan natuurlijk nu direct en laten we Iris en haar missie om Jezus Zijn liefde te verspreiden zo breed mogelijk dragen. 

DONEER of direct op NL38RABO0326521062 t.a.v. Stichting JmeO te Heerde. Als je daar direct een donatie doet vermeld dan ECHT erbij: ‘2665 Serving the nations’ anders verdwijnt het geld op de grote berg donaties en komt het niet bij Iris terecht. Donaties zijn belasting aftrekbaar. Verder vind je Iris op Instagram als @irisriemersma & @be.art.e

 

*Mee doen aan deze actie is vrijwillig, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *