Liefde gaat niet vanzelf // LOVE challenge

liefde

Het is februari de maand van de liefde! Ik merk zo vaak dat ik het moeilijk vind om relaties goed te houden, bewust te investeren en mijn liefde te laten zien. Ook bij vriendinnen zie ik het… Elke dag is zo hectisch en worden we geleefd. Bewust je liefde uiten gaat niet vanzelf. Daarnaast staat de Bijbel vol met uitspraken en adviezen over de liefde, maar hoe pas je die nu echt toe in je leven?

Liefde in een winterdip

Het gebeurde twee keer vlak achter elkaar… Een vriendin vertelde dat het thuis niet zo heel lekker liep. Zij en haar man leven snel langs elkaar heen, zijn moe en hebben hun bordje vol met alle activiteiten. Doe er nog een paar kinderen bij en het is geen wonder dat we soms in een winterdip terecht komen.

Het is een cliché met een reden: Liefde is een werkwoord. Onze liefde uiten en in stand houden gaat niet vanzelf. Ik heb gelukkig dappere vrienden! Dus als het nodig is zie ik dat ze gerust relatietherapie zoeken. Daardoor vroeg ik mij af waar we positieve stimulans vandaan halen om in onze liefde te investeren als het niet zo ‘heftig’ is als voor therapie? Zijn we er actief mee bezig om te investeren in de liefde?

LOVE challenge helpt jou!

Ik ben afgestudeerd maatschappelijk werker en heb ook een aantal jaar in die sector gewerkt. Dat betekent dat ik met veel mensen heb nadacht over hun relaties. Hoe die zijn ingericht en hoe zij daar het beste hun aandeel in kunnen hebben. Hoe zorgen we ervoor dat onze liefde voor onze partner, vriendinnen, kinderen en netwerk blijft groeien? Vaak voelen we ons op een gegeven moment leeg van het geven. Het is juist die balans die zo moeilijk is om te vinden.

Daarom gaat op 14 februari de LOVE CHALLENGE van start om jou te helpen uit die liefdes winterdip te komen! Het is 10 DAGEN lang elke dag van mij een berichtje in je mailbox. Geen grote tijdsinvestering, maar elke dag even een impuls om met de liefde actief bezig te zijn. Om de boel eens lekker op te frissen!

Wat kun je verwachten?

Je krijgt vanaf 14 februari 10 dagen lang een berichtje van mij. Hierin vind je elke dag iets anders, dus zo is er ook voor iedereen iets wat bij jou past. Zo kun je een quote of bijbeltekst krijgen, een filmpje of een opdracht. Het staat je vrij om de opdrachten te doen, maar alles is bedoeld om je gedachten te prikkelen. Om na te denken over jouw liefde en aan wie je deze geeft. Geef jij je liefde en energie op de plekken die je zou willen? Of heb je vaak het idee dat buitenshuis alles ‘opgaat’, zodat er eenmaal thuis niets meer is om uit te delen?

God heeft ook iets te zeggen over onze liefde en relaties. De bijbel staat er vol mee!! Niet elke dag, maar zeker wel een paar keer duiken we hier iets meer in. Wat zegt Jezus over liefde voor onszelf en hoe pas je dit toe?

https://youtu.be/7TvK0caBms0

Aanmelden!!

Doe jij mee?? Ik zou het echt heel tof vinden als we als grote groep vrouwen hierin stappen. Om te weten dat investeren in de liefde normaal is en geen teken van crisis. Het gaat nu eenmaal niet vanzelf, maar dan wel graag op een leuke manier! Dus geef je hieronder op voor de LOVE challenge!

Laat hier je gegevens achter en doe mee!XOXO Zoë

Ps. Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?? Zij wisten namelijk al dat er een LOVE challenge aankwam én kregen 2 toffe gratis wallpapers in hun mailbox. Elke eerste van de maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd, met daarin altijd leuke extra’s die niet op de website verschijnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *