30 day Challenge + Gratis Habit tracker!

habit tracker

Een nieuwe video staat online! Een video die ik lang heb uitgesteld om mezelf uit te dagen, maar het werd er echt tijd voor. Ik heb sinds de geboorte van onze zoon namelijk behoorlijk last van acné en daagde mezelf uit om hier 30 dagen lang iets aan iets aan te doen.

Challenge met een Habit Tracker

Heb jij de video al bekeken? Daarin leg ik alles uit over mijn challenge en hoe ik deze vorm ga geven voor mezelf. Ik daag namelijk mezelf uit om 30 dagen lang bewust bezig te zijn met voeding, slaap, uiterlijke verzorging en mind.

In de video laat ik je zien dat ik een Habit Tracker heb gemaakt. Een ideale tool om zo’n lange tijd je gestelde doel vol te houden. Het biedt je de hulp om je challenge op te zetten en daarna de stok achter de deur én evaluatie! Je kunt hem GRATIS downloaden door onderstaand blok in te vullen*. Daarna krijg je een mail met de download link.

Download GRATIS jouw Habit Tracker

* indicates required


 

*je meld je dan ook automatisch aan voor mijn maandelijkse Letter of Delight.
Elke 1e van de maand verstuur ik een goodiebag nieuwsbrief bomvol om jouw nieuwe maand nog leuker te maken.
Je vindt er oa elke maand een bookclub, fijne tip én gratis wallpapers.

Get to work!

Soms is het zo makkelijk om maar te blijven uitstellen. “Nee vanaf volgende maand ga ik geen suiker meer eten, op tijd naar bed, minder netflixen, vaker mediteren….” Het ook echt doen is vaak een super grote drempel, maar juist door zo’n habit tracker breek je het voor jezelf op in kleine stukje, jij bepaalt wat je aanpakt en voor hoe lang. Let’s get to work!

Laat je mij weten hoe jouw challenge is gegaan? Heb jij ook wel eens zo’n periode voor jezelf gesteld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *