Gezocht // Virtuous Women Club!

virtuous woman

Deze week kwam er een oproep op mijn instagram en facebook pagina online! De zoektocht naar vrouwen zoals ik, die onderdeel willen zijn van mijn club. Wat voor een club en wat je daarvan mag verwachten vertel ik je graag iets uitgebreider over in deze blog. 

Life is for sharing

Hoe vaak heb je de gedachten dat alleen jij een specifieke struggle hebt?! Dat het lijkt alsof al die andere vrouwen het leven wel snappen en er huppelend doorheen gaan? Het was de aanleiding om Her Delight op te richten en te beginnen met het delen van mijn eerlijke verhaal vol struggles, awkward moments and laughing my butt off. Over de weg die het mij kost om God te zoeken in ALLES wat ik doe en hoe onmogelijk dat vaak voelt. Maar dat de zoektocht naar meer self care, mindfullness en relaties niet vanzelf gaat. Het heeft al zoveel energie gegeven om mijn verhaal te delen, dat ik steeds meer de behoefte heb om dit niet alleen online maar ook offline te doen. Zeg nou zelf sharing life is toch nog veel leuker met koffie en cinnamen buns!

Virtuous Women worden we niet vanzelf

Ik heb behoefte aan meer passie voor Jezus, meer zoeken en strijden en meer groei. Als ik Spreuken 31 lees waar die ‘Virtuous Woman’ wordt omschreven kan de moed mij direct in de schoenen zakken. Die vrouw is onmogelijk! Laat staan dat als ze bestaat dat je er vriendinnen mee wilt zijn ? Being perfect and trying to be perfect are two totally different things!

Toch geloof ik heel sterk dat God ons roept om dieper te gaan en op die vrouw te willen lijken. Om elke dag je naar Hem uit te strekken en je schouders er onder te zetten. Om de groeipijnen te doorstaan van elke nieuwe fase waar je in beland. Maarrrr dat we dit niet alleen hoeven te doen. We zijn in deze tijd zo vaak alleen op weg, zo individualistisch, dat we soms vergeten hoe fijn (en makkelijk!) het is om te delen. Dat die andere vrouw je net even een inzicht kan geven of een tips, bemoediging whatever!

Tijd voor ACTIE!

Ik ben dol op visionair bezig zijn en nadenken over waarom we doen wat we doen. Er komt alleen altijd dat punt dat je in je eigen cirkeltje het 107e rondje maakt en denkt: “Pff dit schiet niet meer op!”. Daarom ga ik na de zomer starten met een club vrouwen! We komen 1x per maand in Lelystad bij elkaar voor een hele berg gezelligheid, insta worthy setting, gebed, delen van onze struggles, preken bekijken en ga zo maar door! Wie zoek ik daar voor?

Vrouwen die in dezelfde levensfase zitten als ik! Dus ben jij tussen de 25-35 jaar? Run je je eigen huishouden? Misschien ben je ook getrouwd en heb je kindjes? Of zit je midden in een seizoen van work work work work work? Heb je behoefte om wat pittiger met je geloof bezig te zijn en te groeien in die Virtuous Woman? Ben je er zat van om dit alleen te moeten doen en het mooie plaatje te presenteren op insta?

Wat moet je doen?

DEZE BLOG IS NIET MEER VAN TOEPASSING, MAAR HOPELIJK INSPIREERT HET JOU OM ZELF ZO’N CLUB VROUWEN TE VERZAMELEN EN ACTIES JULLIE LEVENS TE DELEN!

She is clothed with strength and dignity and she laughs without fear of the future.

Spreuken 31:25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *