ADVENT COURSE ✨

advent

DE ADVENT COUSE 2019 IS INMIDDELS GESLOTEN EN AFGELOPEN! ?

 

WHOOOOP!! Ik ben zo excited om jou te kunnen vertellen over de speciale cursus die ik voor de Advent periode heb ontwikkeld. Het is een cursus die jou gaat helpen om in de hysterische december maand dichtbij jezelf en Jezus te blijven.

Disconnected van God en jezelf

Zo vaak heb ik het meegemaakt dat ik op kerstavond totaal moe en overprikkeld in de kerk neerplofte. Blij dat deze drukke periode bijna voorbij was. Nou ja bijna? Ik moest dan ook nog 2 volle kerstdagen overleven… zet je maar schrap!

Een hart dat totaal niet bezig was met de essentie van kerst en vooral druk was om te vechten tegen alle leugens van wat ik moet ‘doen’ en ‘hebben’ in deze december shop maand. Een hoofd dat vooral druk is met alle to do’s en regelen dat straks met kerst iedereen het leuk heeft. Een huis dat versiert ‘moet’, cadeautjes gekocht, diners uitgedacht. Maar daarnaast overstroomt de drukte ook onze agenda’s in de weken voor kerst. Juist in die advent tijd lijkt Jezus soms verder weg dan ooit.

Kortom, je bent op kerstavond niet in staat om je hart op God af te stemmen op Zijn kerst kind, de belofte, te ontvangen. Je zit vast in al je eigen emoties en verwachtingen. Disconnected van God en jezelf.

 

Keep your sanity with Jesus

Hoe mooi zou het zijn als je deze december maand de drukte heel anders zou beleven? Als je niet alleen je druk maakt of je geliefden het goed hebben maar ook heel bewust tijd en ruimte maakt voor jezelf? Voor je eigen hart en hoofd? Ik ben er van overtuigd dat het ervoor zorgt dat we op kerstavond met een totaal ander gevoel in de kerk zitten. We aan onze vrienden en familie veel beter kunnen geven, omdat we voelen wanneer het tijd is om even op te laden.

Ik heb daarom een cursus gemaakt die jou precies dat geeft in deze periode. Gedurende de advent tijd leer je om bewuster te zijn van je eigen gedachten, gevoelens en grenzen. Daarnaast richt het zich op de komst van Jezus, dankbaarheid en verstillen zodat we op kerstavond dat kleine kindje met vreugde kunnen vieren.

Wat mag je verwachten van de advent course?

De advent course in een cursus speciaal door mij ontwikkeld waarin alle aspecten van bijbel lezen, mediteren en bewustwording een plekje krijgen. Elke advent zondag ontvang je een mail met het werkboek voor die week en een geleidde meditatie van ongeveer 20 minuten. Elke werkdag (ma t/m vr) vind je in de digitale leeromgeving een kleine input voor die dag. Denk hierbij aan een bijbeltekst, affirmatie, wallpaper, schrijf opdracht… kan echt van alles zijn! We werken elke week rondom een thema waar al deze elementen op zijn afgestemd. Je ontvangt wekelijks dus het digitale werkboek die je helpt om elke dag even dat momentje te pakken. Het is een tool om het meeste eruit te halen voor jezelf, je gebeden op te schrijven of de bijbel in mee te lezen.

Wat kost het je?

De Advent Course kost €27,50. Misschien valt dit bedrag je mee of misschien schrik je ervan. Ik kan je vooral vertellen dat ik het bedrag niet heb gebaseerd op wat de inhoud waard is. Maar vooral heb gekeken naar wat in de (toch al dure) decembermaand haalbaar kan zijn. Het is nog steeds een serieus bedrag, maar ik geloof dat juist als je geld investeert in je persoonlijke groei en relatie met God dat dit ervoor zorgt dat je ook echt de tijd ervoor neemt. Je investeert, dus wil je ook de groei eruit halen. Maar wat krijg je dan precies:

  • een werkboek
  • 4 geleidde meditatie
  • elke werkdag een kleine input, met genoeg gratis downloads
  • Bijbelgedeelten + overdenking
  • community, je ontmoet ook de anderen digitaal waardoor je het samen doorloopt

Naast de financiële kosten vraagt het ook een commitment in je tijd. Je haalt het meeste uit de cursus als je elke ma t/m vrij 5-10 minuten per dag reserveert. Op de zondag is het handiger om een half uur te reserveren voor de meditatie waarmee je een nieuwe advent kaars aansteekt.

Are you in???

Voel jij van binnen nu: Dit is voor mij!! ✨

Geef je dan op via onderstaand formulier. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen van mij de betaallink en daarna voeg ik je toe aan de besloten groep en gaan we zondag 1 december van start.

Aanmelden kan t/m maandag 25 november. Daarna sluit de inschrijving zodat ik kan zorgen dat iedereen het werkboek op tijd ontvang en is toegevoegd aan de digitale leeromgeving op Instagram.

1+1 ACTIE

Voor de snelle beslissers heb ik iets extra leuks!! Aangezien ik zo enthousiast ben en we allemaal een vriendin hebben die hier ook enorm van zou opknappen…

Meld jij je vóór maandag 18 november aan? Dan krijg je na je betaling een code die je cadeau kan doen aan je vriendin, moeder, buurvrouw, collega! 1+1 ACTIE ?Heb je mooi alvast 1 cadeau gefixt deze kerst! en kun je samen de advent periode doorleven ?

HELAAS IS DE INSCHRIJFPERIODE VAN DE ADVENT COURSE VERLOPEN!

ZORG DAT JE DE LETTER OF DELIGHT ONTVANGT DAN BEN JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE ALS ER WEER EEN NIEUWE COURSE START.

 Algemene Voorwaarden // HER DELIGHT

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *