ADEM // meditatie voor als je NU ademruimte nodig hebt

Adem

Haal Adem… Soms heb je zo’n moment dat alles je aanvliegt, er stoom uit je oren komt en je gewoon even overspeld bent door je eigen gedachten en gevoelens. We all feel like that hot mess! Maar wat doe je dan? Als je letterlijk behoefte hebt aan ademruimte en Jezus verder weg dan ooit lijkt? Vandaag een nieuwe video met precies hierop gericht een meditatie!

Adem… zo simpel en effectief

Ademhalingsoefeningen zijn blijken de laatste jaren steeds effectiever, onderzoek wijst uit dat we door bewust te ademen meer zuurstof in ons lichaam krijgen en ons zenuwstelsel tot rust kan komen. Maar hoe dan?

In de nieuwste video neem ik je daarin mee! We gaan samen de oefening doorlopen en ik beloof je dat je daarna altijd en overal hem zelf kunt toepassen. It’s that simple! Mijn doel is vooral dat er weer ruimte komt. Ruimte voor je eigen gedachten en gevoelens, maar vooral ook ruimte voor God. Ruimte om Zijn wijsheid en interventie te kunnen ervaren. Check out the video als je meer wilt weten:

Kracht uit de Bijbel

In de video haal ik de bijbeltekst uit Jesaja 40:31 aan. De inspiratie voor deze tekst komt uit de kaartenset van Een Lichter Leven.

“Maar Mensen die op de Heer vertrouwen, zullen nieuwe kracht krijgen. Ze zullen opstijgen als een arend. Ze zullen lopen maar niet moe worden. Ze zullen verder gaan, maar niet uitgeput raken.”

Heb jij behoefte aan meer christelijk meditaties?? Doe dan mee met mijn Advent Course! Inschrijven kan t/m zondag 24 november en dan start je op 1 december de advent periode met het werkboek en de eerste meditatie. Voor meer informatie klik door naar DEZE PAGINA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *