AANMELDEN // VERTRAAGDAG LENTE

aanmelden

YAY!! Wat tof dat je mee wilt doen met de allereerste vertraagdag van Her Delight 🖤Dit heeft al zo ontzettend lang mijn hart en is echt de ultieme manier om jezelf een verwendag te geven én te groeien. Op deze pagina vind je nog even alle informatie op een rijtje voor je je aanmeldt 😊.

WANNEER

Zaterdag 28 maart 2020
10:00 – 16:30 uur

WAAR

De dag zal plaats vinden in Lelystad. Precieze locatie ontvang je als je aanmelding + betaling zijn afgerond.

WAT

We gaan een dag lang met elkaar bewust vertragen dmv oefeningen, bijbel onderwijs en meditatie. Er is ruimte om je verhaal te delen in de groep, maar juist ook om je even terug te kunnen trekken en tijd te hebben voor alleen God en jezelf. Het is een dag speciaal vorm gegeven om je geest, ziel en lichaam weer even bij elkaar te brengen. Los te komen van de zaken die je in het dagelijks leven volledig kunnen opslokken.

THEMA

Op 28 maart is het thema LENTE! De eerste cyclus vertraagdagen zijn geïnspireerd op Gods seizoenen. We leven in Nederland met vier seizoenen en wat zitten daar ontzettend veel wijze lessen in verborgen. Je krijgt op deze dag dan ook onderwijs over de lente in het perspectief van de Bijbel, je gaat kijken naar jouw eigen verlangen en gevoelens en hoe die in het nieuwe seizoen een plek kunnen krijgen. Je gaat natuurlijk ook onder mijn begeleiding mediteren om bewust te vertragen en daarnaast krijg je heerlijk eten passend bij het lente seizoen.

KOSTEN

De dag kost €79,- per persoon. Hiervoor zijn we op een fijne locatie, ontvang je studiemateriaal, onderwijs, begeleiding én de dag is volledig voorzien van catering met vers plantaardige voeding.

Natuurlijk kost zo’n dag ook geld. Iets wat ik lange tijd een moeilijk onderwerp vond tot dat God mij leerde dat het 1) nou eenmaal geld kost om te maken en 2) geld waard is om te investeren. Als je bereid bent om hier financieel in jezelf te investeren zal je daar ook van mogen oogsten. Ik schrijf dit niet om mezelf te verantwoorden, maar om jou uit te dagen een dappere stap te zetten.

Opgave kan NU!

Ik ben more than excited om jou deze dag te ontmoeten, meer over je te leren en je te helpen groeien. Het belooft echt een dag te worden waarin je verzorgd wordt, je lief bent voor je grenzen en God tot je wilt spreken. Kom met verwachting!

Vul onderstaand formulier in en GEEF JE OP! Er is maar plek voor 10 vrouwen, dus wacht vooral niet te lang. Je krijgt van mij binnen 48 uur na je opgave een mail terug met daarin de betaallink. Let goed op, want na betaling is de plek van jou.

TOT 28 MAART! LIEFS, ZOË

 

ALGEMENE VOORWAARDEN // HER DELIGHT