6 liedjes om mee wakker te worden en op te starten

liedjes op mijn eigen gitaar

Yes yes yes! Het is bijna weekend, dus tijd voor wat muziek ?. Het weekend is wat mij betreft perfect om nieuwe muziek te ontdekken, die je vervolgens op maandag weer kunt inzetten. Vandaag deel ik mijn top 6 liedjes die ik graag in de morgen hoor. Om nog wat specifieker te zijn heb ik ze gekoppeld aan mijn ochtendroutine. 

1. Nog steeds in bed met de snooze knop

Dit lied is perfect als je nog 1x extra wilt snoozen en daarna toch met een blije vibe uit bed wilt stappen. Bring it on: Shine ~ Benjamin Francis Leftwich

2. Hop lekker douchen

Yeah, het is je gelukt om uit bed te komen! Maar voor mij is dit nog steeds een kritieke fase. Terwijl ik onder de douche sta, gaan mijn gedachten alle kanten op. Vooral de punten op mijn to do list en wat ik steeds uitstel. Zo’n onrustig gevoel bekruipt mij dan. Het perfecte liedje: Little Talks ~ Julia Sheer & John D

3. Aankleden (met een lekker gevoel over jezelf)

Voor voor lady’s is het moment voor je kledingkast het ergst. Je ziet al die kleding en bij de meeste voelt het niet alsof jij de juist vorm hebt. Well gues what?! You’re awesome! Kies een outfit uit waar jij je comfortable in voelt en shake your booty tijdens dit lied: Shape of you ~ Ed Sheeran

4. Tijd voor een ontbijtje

Ontbijten doe ik graag in vrede, kom niet bij mij zeuren over stomme zaken. Het liefst heb ik er ook nog een krantje bij. Maar alleen m’n smoothie en een fijn muziekje doen al wonderen. Het is ook een fijn moment van reflectie, met welke flow wil je deze dag beleven? Voor mij ook een momentje van geloof, zeker qua muziek: Touch the Sky ~ Hillsong UNITED

5. Tas inpakken

Tijd om het ontbijt op te ruimen en je tas klaar te maken. Misschien sta je wel voor 3 kinderen bammetjes te smeren! Babe you got this! Ain’t no mountain high enough ~ Marvin Gaye & Tammi Terrell

6. On your way!

Als echte hollander stap ik op de fiets! ALTIJD! Nou ja… soort van altijd! Tenzij het regent. En dan bedoel ik echte regen hè, niet gewoon wat spetters. Ok…. tenzij ik te laat ben. Dan spring in de auto met dit nummertje: New Shoes ~ Paulo Nutini

 

THAT’S IT! Fijn weekend en hopelijk vlieg je er maandag doorheen met deze muziek ?.

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *