VLOG // 30 day SKINCARE Challenge // ACNE

acné

Twee weken terug kwam de video online waarin ik uitlegde welke challenge ik met mezelf aanging. Ik was die acné op m’n gezicht behoorlijk zat en vond het hoogtijd om eens 30 dagen drastische maatregelen te nemen. Vandaag show ik je hoe die 30 dagen zijn gegaan! Wat vond ik makkelijk, want viel mij et tegen én welke veranderingen wil ik blijvend doorvoeren?

30 day acné challenge is confronterend!

Sowieso kan ik je vertellen dat ik 30 dagen wat dan ook doen confronterend vind! Ik ben iemand die meestal na 2 weken weer is afgeleid door iets anders en dit hele proces viel mij daardoor behoorlijk zwaar. Ik vermoed niet dat ik binnenkort weer mezelf voor het kanaal zo lang op iets specifieks ga volgen.

 

 

Wat ik wel heel fijn vond was de manier waarop ik mezelf bij de les hield! In mijn bullet journal had ik namelijk een habit tracker gemaakt. Dit is een grafisch vormgegeven overzicht waarin jij precies kan invullen waar je jezelf in uitdaagt om dagelijks te gaan doen en waardoor je jezelf een stok achter de deur geeft om het ook echt vol te houden. Wil jij deze ook testen? Vul hieronder je gegevens in* en dan kun je hem GRATIS downloaden 🙂

Download GRATIS jouw Habit Tracker

* indicates required


*je meld je dan ook automatisch aan voor mijn maandelijkse Letter of Delight.
Elke 1e van de maand verstuur ik een goodiebag nieuwsbrief bomvol om jouw nieuwe maand nog leuker te maken.
Je vindt er oa elke maand een bookclub, fijne tip én gratis wallpapers.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *